Ett urval av våra montage inom Rullgardiner, persienner & lameller

Trafikverket Göteborg

Trafikverket i Göteborg uppdaterade sina lokaler med nya lamellgardiner.

2 Photos

Trafikverket Malmö

Trafikverkets nya lokaler har ofantligt många fönster till de öppna kontorslandskapen. Detta resulterar i att när solen tittar fram blir personalen besvärade av ljuset. Här monterade vi upp riktigt snygga rullgardiner som passar bra in i deras lokaler.

6 Photos

Privat lägenhet Helsinborg

Plissegardiner är ett smart och elegant alternativ till persienner och andra solskydd. De fungerar även som ett optimalt insynsskydd till fönster och balkonger. De olika modellerna erbjuder stor flexibilitet – välj själv om gardinen ska dras nerifrån och upp, uppifrån och ner eller mötas mot mitten av fönstret. I kombination med det stora urvalet av färg, mönster och egenskaper, som grad av mörkläggning och ljusinsläpp, gör att du kan inreda ditt hem precis som du vill. Skapa ett behagligt klimat på balkongen, sprid ett avkopplande ljus i vardagsrummet och sov riktigt gott i det mörklagda sovrummet – plissegardiner finns för alla miljöer och sammanhang.

2 Photos

Privat Helsingborg

En effektgardin kan beskrivas som en ställbar rullgardin med en persienns funktioner. Du kan enkelt reglera väven steglöst i alla lägen med en handrörelse. Effektgardinen skräddarsys efter dina fönsterpartier och är ett dekorativt alternativ till solskydd med både form och funktion kombinerat för fördunkling, bländskydd eller som insynsskydd.

3 Photos

Attico Ängelholm

En solfilmsrullgardin är en bra lösning när man vill dämpa det starka solljuset och samtidigt behålla utsikten.

3 Photos

Smart Refill Helsingborg

Det är inte överallt man kan ha en solfilmsrullgardin i kassett, ex som här när det är rundade fönsterbågar. Då kan man ändå använda sig utav våra filmer för solfilmsrullgardiner, men fäster den då med kardborrefästen istället. Solfilmsrullgardins-filmerna är fantastiska mot de starka solstrålarna som orsakar bländing och reflexer.

1 Photos

Din Bil Trelleborg

Vi monterade lamellgardin i ett stort fönsterparti hos Din Bil VW i Trelleborg där de har problem med det starka solljuset. Med denna lösning med en lamellgardin kan dem nu dra för när behovet finns. Även Din Bil Skoda Malmö och Din Bil VW Helsingborg har fått samma lösning där problemet var detsamma.

1 Photos

BlackOut Rullgardin

Med vår BlackOut Rullgardin kan du mörklägga rummet helt samtidigt som du håller värmen ute. Den tar instrålningsvärmen med 90% och finns att få i 5 olika färger.

3 Photos

IKEA

Till IKEA Malmö har vi levererat och monterat ett 60-tal solfilmsrullgardiner då de hade problem med bländningen i datorskärmar på deras kontor. Detta hjälpte så bra att även IKEA Västerås beställde ett 20-tal solfilmsrullgardiner till deras kontor.

2 Photos