Ett urval av våra montage inom säkerhetsfilm

Sofiero Slott Helsingborg

I samband med Sofieros 150-års jubileum invigde kungaparet jubileumsutställningen ”Kungligt Konstnärskap” i slottet på nationaldagen. Utställningen är en resa genom flera generationer av kungligt konstnärskap med konst av bland andra Sigvard Bernadotte, prins Eugen och H.M. drottning Margrethe. För att skydda konsten monterades både en säkerhetsfilm, Clear 7C, för att förstärka glasen samt en UV-film, Netural 40UVC, för att skydda konsten mot UV-ljuset.

2 Photos

Skånetrafiken Kristianstad

Vi monterade säkerhetsfilm Clear 7C hos Skånetrafiken i Kristianstad för att skydda mot inbrott.

1 Photos

Ica Lagret Malmö

Säkerhetskraven i Sverige är höga och istället för att byta ut glasen mot godkända säkerhetsglas kan man som här på Ica Lagret i Malmö förstärkta glasen med en säkerhetsfilm, Clear 4C, och på så sätt uppfylla säkerhetskraven för livsmedelshantering. Ett krossat glas inom livsmedelsindustrin medör stora kostnader pga produktionsstopp, saneringstid och att allt livsmedel måste slängas.

5 Photos

Nobina Bussar

34 st av Nobinas bussar har nu fått en splitterskyddsfilm monterad på den stora informationstavlan ovanför vindrutan. Detta för att förhindra att chauffören och passagerarna får glassplitter på sig om rutan spricker eller exploderar vid ett stenskott eller skadegörelse.

2 Photos