Ett urval av våra montage inom dekor & designfilm

SUS Malmö

Här monterades ränder i frostat mellan korridor och konferensrum.

2 Photos

Atos Medical Malmö

Här ville de ha lite avskildhet från trappuppgång men ändå kunna se igenom vem som står där så då blev det frostade linjer i olika storlekar.

1 Photos

Anoto Lund

Här monterades stora glasväggar med Silver 80C för att få en segeleffekt inomhus samt specialprintad folie och lite blå folie

5 Photos

Lägenhet Malmö

Många med inglasade balkonger vill ha ett insynsskydd men ändå bibehålla ljuset invändigt. Det kan man snyggt och diskret göra med en frostad dekorfilm som här.

2 Photos

Key Solution Malmö

Med frostad dekorfilm kan du skapa avskildhet mellan rum med glasväggar. Som här på Key Solution har man valt att skära ut loggor så det blir lite mer liv och personlighet.

1 Photos

Bilvårdscenter Helsingborg

Profilering till Bilvårdscenters lokal så kunderna hittar rätt. 🙂

2 Photos

Trafikverket Malmö

Förutom rullgardiner har vi även monterat Trafikverkets profilering på frostad dekorfilm på en massa glaspartier inomhus. Detta för att skilja av rummen lite men ändå få den öppna känslan.

7 Photos

Västervångskolan Landskrona

För att blockera ljusinsläppet helt monterade vi här en blackout dekorfolie.

1 Photos

Hermods Yrkeshögskola Malmö

Stora glaspartier är fina, men ibland behöver man skapa ett insynsskydd och "dela" av rummen från korridorerna. Det gjordes här med filmen Matte White samt även lite rumsnamn så dom hittar vart dom ska.

2 Photos

Svenska Kyrkan Helsingborg

Kontrastmarkeringar i frostad dekorfolie monterade hos Svenska Kyrkan i Helsingborg

6 Photos

Unionen Malmö

Välkommen till Unionen! En frostad film med utskuren logga ger ett informativt och samtidigt ett stilrent och snyggt utseende.

1 Photos

Bilgruppen Lund

En frostad film i ränder som här hos Bilgrupppen i Lund,kan göra att man får lite avskildhet samtidigt som man behåller den öppna känslan som glas ger. Här önskade man den effekten på både kontor och konferensrum.

3 Photos

Attendo Care Oxie

För att få lite mer liv än en traditionell frostad film så valde Attendo Care i Oxie en frostad film med tryck på upptill och en helfrostad film nertill. Här passade Matte Frost bäst till den mönstrade filmen då strukturen är grövre. Denna film ger inte ett lika tätt insynsskydd som Mat Acid-X och Matte White som båda har en finare struktur.

2 Photos

Tingsrätten Malmö

Matte White är en film som ger ett 100% insynsskydd samtidigt som ger ett stilfullt och diskret intryck. Tingsrätten Malmö valde denna film.

1 Photos

Dunkerska Husets Vårdboende Helsingborg

Ett "roligare" insynsskydd kan man få genom att göra dubbelmontage som här hos Dunkerska Husets Vårdboende i Helsingborg. Här valde de dels den helfrostade filmen Matte White samt vår rutiga designfilm Claustra.

2 Photos

Korsbackahallen Kävlinge

Bakom dessa mörklagda glas finns en bordtennishall och för att spelarna inte ska bli bländade och irriterade av solljuset så monterade vi en black-out folie. Folien är svart på insidan och vit på utsidan. Det fanns önskemål om en mörk insida så att man skulle se den vita pingisbollen. Med en vit insida hade den ju försvunnit.

2 Photos

Varlaskolan Kungsbacka

Behovet av en mörkläggande effekt var stort på Varlaskolan i Kungsbacka. De har tidigare fått installerat både mörkläggande rullgardiner och lameller, men det har inte uppfyllt deras önskemål. Vi monterade en helt mörkläggande blackout-film och löste deras problem.

5 Photos

Polishuset Halmstad

För att förhindra insyn i 11 förhörsrum på Polishuset i Halmstad monterade vi frostad dekorfilm Matte White. Här får man 100% insynsskydd samtidigt som den släpper in mycket ljus.

1 Photos

Lunds Tingsrätt

Frostad dekorfilm Mat Acid-X med utskuren logga monterade vi på dörrar på Lunds Tingsrätt. Genom att nästan täcka hela glaset så skapade man här en avskärmning, utan att det blir tråkigt.

1 Photos

Råå Skola

Som kontrastmarkering på glaspartier på nyrenoverade Råå Skola valde här arkitekten från Arkitektlaget Skåne AB frostad dekorfilm i form av stora bubblor.

4 Photos

Bik Bok Köpenhamn

Bik Bok i Köpenhamn ville helfrosta glas i sin butik. Vi monterade vår frostade film, Matte White, som är en mycket användbar film vad gäller att skapa ett insynsskydd samtidigt som man behåller ljusinsläppet.

1 Photos

Halmstads Stadsbibliotek / Konsthall

En färgad transparent dekorfilm som i detta fall får texten att framträda mycket bättre, samtidigt som det blir mycket dekorativt.

1 Photos

Naverlönnskolan i Svedala

Transparent färgad dekorfilm monterat på Naverlönnskolan i Svedala.

5 Photos

Lerbergets Sporthall

Under flera tillfällen efter ombyggnaden av Lerbergets Sporthall har vi monterat olika typer av dekorfilmer. Designen och delar utav den frostade dekorfilmen är framtagen tillsammans med Arkitekten för projektet.

3 Photos