Posted by & filed under Okategoriserade.

Just nu turnerar vi runt och besöker nya och gamla bilfilmskunder och delar ut vårt nya material inför 2018.
Har vi inte varit hos dig och du gärna vill att vi kommer förbi så kontakta oss gärna.

 

 

Posted by & filed under Okategoriserade.

Nu börjar det märkas att våren har kommit, så fort solen tittar fram så ökar efterfrågan på solskyddsfilm. Tänk på att vara ute i god tid för att få solskyddsfilm monterat innan sommaren slår till.

Passar på att önskar er en trevlig påsk!

Posted by & filed under Okategoriserade.

Under mars kommer vi att få vidareutbildning i en “ny” produkt som heter Cover Styl´ & Cover Tiles. Vi har jobbat med produkten under en längre tid men först nu så känns den som väldigt aktuell på den svenska marknaden.
Med Cover Styl´kan man förändra i så gott som vad som helst. Väggar, möbler, köksinredning, dörrar etc.

Det är en dekorfilm med fantastiska egenskaper och finns i många olika utförande och färger såsom Träimitation, Naturmaterial, Läder, Marmor för att nämna några.

Cover Tiles är en helt ny produkt som vi tror blir väldigt populär. Tänk att kunna förändra utseendet på ex. kökskakeln utan ingrepp och på en väldigt kort tid ( se filmen nedan)

 

För mer inspiration och information klicka på länken  https://www.coverstyl.com/home-cover-sv.html

 

 

 

Posted by & filed under Okategoriserade.

Februari månad är och har varit precis som alla andra år – dvs väldigt lugn. Vi kan inget annat än att passa på att ladda batterierna inför den kommande våren och sommaren.
Ska man se det positivt så är februari den månad som levererar mycket social tid (läs fika) oss kollegor emellan, något som också behövs men som det blir väldigt ont om när solen börjar titta fram.

 

 

 

Posted by & filed under Okategoriserade.

Vi blickar tillbaka på 2016 som ett helt fantastiskt år och är nyfikna på vad 2017 har att komma med. Januari som annars brukar vara en ganska så lugn månad har verkligen rivstartat så nog bådar det gott. Under våren kommer vi att åka på kurs/utbildning gällande en ny produkt som vi tror kan komma starkt på marknaden de kommande åren. Vi har redan jobbat med den en hel del och det är en väldigt rolig produkt som kan göra en sådan otroligt stor förändring. Håll till godo…….mer information inom kort.

 

 

Posted by & filed under Okategoriserade.

Montagen under oktober månad har varit lite annorlunda mot vad vi brukar utföra. Montering av specialtillverkad dekorfilm på stora glas på en nybyggd bilhall i Göteborg, byte av runt 200 st rumsnamn och skyltar på ett hotell i Malmö, omprofilering av banker runt om i Skåne.

Det är oerhört roligt att ha fått förtroende och att kunna hjälpa andra företag som inte själva hinner med sina montage.

 

img_8948 img_8949

 

 

 

 

Posted by & filed under Okategoriserade.

Fast vi har som mest att göra på sommaren så måste även vi ha lite semester. Så just nu är vi i semestermode men gör så gott vi kan för att försöka hålla nere leveranstiderna.

Posted by & filed under Okategoriserade.

dataintrang

Vår hemsida har utsatts för intrång i maj och detta har resulterat i att vårt kontaktformulär inte fungerar.

Vi jobbar på att återställa det.

Vänligen maila till info@solfilm.se för att vara säker på att ert mail går fram.

 

Fortsatt trevlig sommar!

Posted by & filed under Nyheter.

Worker

Nu planerar vi inför kommande vår och sommar och är i stort behov utav en ny medarbetare.

Som solfilmsmontör hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir montering av solfilm på bilar och fastigheter. Hos oss arbetar du självständigt i en lättsam miljö och får möjlighet att ge högklassig service i ett stundvis högt tempo. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.

Vi söker dig som arbetar eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter exempelvis som folie montör. B-körkort är ett krav.

Vårt arbetsområde är hela Södra Sverige.

Om du uppfyller ovanstående krav och skulle vilja bli en av oss så är du välkommen med din ansökan till: christel@solfilm.se

Posted by & filed under Okategoriserade.

Nu är Jul & Nyårsledigheten över och vi är laddade att ta oss an 2016.

Det har varit fullt ös för montörerna sedan första arbetsdagen med bla. ett stort projekt med frostad dekorfilm i olika utförande som har monteras på 3 st stora kontorsvåningar.

10 & 11 februari kommer vi att ställa ut på Fastighetsmässan Syd 2016 på Malmömässan.
Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss i monter K:17.

Fastighet-Syd-2016-300x100

Posted by & filed under Okategoriserade.

20151112_131120

Under en längre tid har vi haft ett bra samarbete med Brand Factory och hjälpt till med många olika sorters montage. I oktober har vi främst hjälpt Brand Factory med ny dekor på Swedbank kontor runt om i Skåne. Det har varit skönt med inomhusmontage nu när höstrusket har börjat komma.

Posted by & filed under Nyheter.

Nu är vi full styrka igen och kör på för fullt igen. Årets sommar har inte varit någon höjdare, men hösten känns som den blir bättre. Tänk på att det inte bara är på sommaren som solen kan vara besvärlig utan även nu på hösten så blir många störda av solstrålarna då solen står lågt. Många förbereder redan nu inför våren och får solskyddsfilm monterad nu så att de är redo när våren kommer.

Under augusti månad har vi bland annat haft ett väldigt trevligt samarbete med Euro Sign Stockholm där vi hjälpt dom med ett stort inredningsprojekt i Lund.